Villa LØKKA -Blogg

Drømmen om Huset

- en slags plan tar form

Av: Siren Drake

 «Livet er fullt av små og store drømmer – med litt tålmodighet og en god plan, er det mulig å realisere dem etterhvert«

Drømmen om Huset - en plan

Hvordan realisere en drøm

Drømmer er fine å ha. Man kan snakke om det i sene kveldstimer og fantasere om hvor fint det skal bli og kose seg ved tanken. Uten en plan kan det være vanskelig å lykkes.

Live - og andre drømmer som blir til virkelighet

Livet fortsetter og jeg realiserte en annen drøm underveis.
Det var å starte et matsted midt i Oslo som tilbød gourmetmat med fransk vri til alle som ønsket å spise hos oss, eller ta med hjem og spise der. 

Du vet, et sånt sted som finnes overalt i Syd-Europa, der du bare går inn og peker på de lekreste retter og kjøper med deg hjem.

Det ble til Martha Mettlig, og resten er en annen historie for en senere gang.

FAKTA :

MARTHA METTLIG

Franskinspirert matsted i Oslo. Produksjon og utsalg av gourmetmat til alle dagens måltid. Servering av lunsj og middag, catering og levering hjem. Grupper kan komme og lære å lage mat sammen med våre kokker. Ha en teamsamling hos oss og få en opplevelse du aldri glemmer!

Familie og hverdag

Jeg fikk familie, mann og to små ste-sønner. Sånt tar jo tid, det ble ikke så mye tid til å tenke på Huset.  Hverdagen var travle, jeg var jo knapt hjemme for å sove et par timer hver natt, så hva skulle vel jeg med et Hus ?

Drømmen lever

Men Drømmen levde, og jeg hadde mye kontakt med Frankrike. Mange av produktene vi brukte importerte jeg direkte fra Frankrike og flere av de ansatte var fransk-språklige. Et stor antall av kundene var franske også, vi var godt plassert i byen der mange franske hadde sin vei forbi.

Etterhvert ble barna større og virksomheten ble redusert  og jeg fikk mer tid.

 

En plan

Litt etter litt begynte det å forme seg en plan i hodet mitt.

Jeg hadde virkelig lyst å skaffe meg et sted i Frankrike, og jeg hadde alvorlige planer om å få Jan Reidar med på denne reisen.

INSPIRASJON:

Folk som samles rundt et matbord blir umiddelbart kjent og kommer i prat. Ulike måter å lage mat på, tradisjonelle matretter eller spesielle råvarer, er et flott samtaleemne. Samværet rundt et matbord er alltid godt. Vi slapper av og tar oss god tid. Praten går lett og her er det ingen kontroversielle tema som bør unngås.  

Velg mellom disse kategoriene:

MARTHA METTLIG, Solli plass​

Legg igjen en kommentar