Møt Teamet vårt:

Siren Drake

Forretningskvinne og entreprenør som foretrekker et internasjonalt miljø. Spesielt begeistret for Frankrike og den franske kulturen. Erfaring fra Internsjonal markedsføring og salg, grunnleggeren av Martha Mettlig, merkenavn, et matsted og restaurant med teambuilding aktiviteter i Oslo and Paris.

Nora Mahmoudi

Forretningskvinne med erfaring fra B2B salg og markedsføring av elektroniske ledelses-verktøy til små- og mellomstore bedrifter i Frankrike og EU. Gründer av internett-platformen Skolpure, som markedsfører og selger bærekraftige konsument produkter til det private markedet i Skandinavia og EUR.

Teamlederen setter opp Prosjektorganisasjonen etter behov

Andre tjenester:

Hva kan vi gjøre for deg

Ditt firma vil gjene ha et event:

  • Sosial happening, f.eks Teambuilding med praktiske innslag, eller bare en catering
  • Workshops med en foredragsholder som kan ta opp ulike emner omkring:
  • Innovasjon
  • Multikulturelle prosjekter og kommunikasjon på tvers av flere kulturer

Event & Teambuilding

Frode Skjønnås

Kjøkkensjef med rocke-image og Harley Davidson. Bruker gjerne norske råvarer med krydder og mye smak. Tålmodig, men har skikkelig temperament!

Arjan de Jong

Kjøkkensjef med lang fartstid hos oss. Kom fra Holland, falt for norsk nature og råvarer. Velger fisk der det er mulig, og en ekte Sause-ekspert. Fleksibel, reiser gjerne rundt til kunder

Bruno Chartier

Chef fra Paris med lang erfaring fra bistro-miljøet. Tradisjonell franske retter frisket opp med litt eksotiske smaker, som f.eks fenalår og andre spennende saker

Yann Le Berre

Chef med gourmet erfaring og fransk kokkefaglig bakgrunn. Jobbet i flere topp-restauranter i Oslo, har vært lenge hos oss og vært ansvarlig for mange av våre matkurs i Oslo.

Tor Eivind Hansen er vår Sommelier / Vinkelner. Han holder bl.a cocktailsmake-kurs, vinsmaking og lærer bort trips og tips til grupper. Vi har egne lokaler, eller kommer til deg.

Vi har en stor stab av kokker, servitører og underholdere som kommer hjem til deg eller på din arbeidsplass. Mat og drikke tar vi med oss, og du behøver kun sørge for gjestene, resten ordner vi!

Foredragsholdere & Facilitatorer

Per Christian Ellefsen

Skuespiller og erfaren foredragsholder

Godt kroppspråk er viktig for å yte bedre service

Lær deg hvilken stor betydning stemmebruken og kroppspråket har for hvordan du oppfører deg og blir oppfattet av omgivelsene. Bruker mange eksempler fra scenen. Lær å bli friere og mer presis når du skal bringe et budskap til en forsamling. Tilpasses hver enkelt gruppe. Kombineres med en sosial samling med et godt måltid der ny lærdom prøves i praksis og i trygge omgivelser.

Irmelin Drake

Assosiert Professor i Ledelse, forfatter, foredragsholder, forsker og sosial entreprenør

Hovedtema::

  • Norsk lederskap og den Skandinaviske lederskap-stilen
  • Selvledelsen og selvcoaching
  • Endringsledelse, innovasjon og entreprenørskap
  • Sosiale sammenhenger, hvordan har det betydning for godt lederskap og beslutningstaking

Foredragene kan stå alene, eller kombineres med et team-event på slutten av dagen, der du får testet dine sosiale ferdigheter!. 

Karl Åge Midtbø

Organisasjonspsykolog

Ved hjelp av PersonlighetsProfil-verktøyet, får du individuell feedback på hva som er dine Personlige Drivere, hvilken retning tar din energi og vitalitet. Du får kunnskap og erfaring som er relevant for jobb og privatliv.

Kombineres med et sosialt team-event på slutten av dagen. Dette binder sammen teori og praksis og gir et høyt personlig utbytte for den enkelte deltager.. 

Felles mål for kunden:

–  Bidra til større forståelse for hvordan teamet best mulig kan utnytte mulighetene som ligger i det Franske og Skandinaviske markedet

–  Oppfordre og bidra til økt samhandling og bygge bro over språklige og kulturelle barriærer

–   legge forholdene best mulig til rette for gå igang med utfordringene som venter

Les mer om dette :

Du vil finne at vi mikser norsk, engelsk og fransk, et godt eksempel på hverdagen vår...

Kontakt oss for mer informasjon: